BIP

Ogłoszenie o naborze na stanowisko pracy monter wod.-kan.

DYREKTOR ZAKŁADU USŁUG KOMUNALNYCH W KSIĄŻU WLKP.
ogłasza nabór na stanowisko pracy
w Zakładzie Usług Komunalnych w Książu Wlkp.

Monter wod.-kan.

Wymagania związane ze stanowiskiem:

Wymagania niezbędne:
- obywatelstwo polskie,
- wykształcenie zasadnicze zawodowe,
- prawo jazdy kat. B,
-  niekaralność za przestępstwa umyślne,
- nieposzlakowana opinia,
- stan zdrowia pozwalający  na zatrudnienie na w/w stanowisku.

Wymagania pożądane:
- doświadczenie w pracy w charakterze monter wod.-kan.,
- prawo jazdy kat. B+E
- umiejętność skutecznej komunikacji oraz pracy w zespole,
- samodzielność,
- terminowość,
-  dokładność,
-  umiejętność sprawnej organizacji pracy,
- umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów,
Dodatkowym atutem będzie umiejętność wykonywania prac remontowych.

Wymagane dokumenty:
1) życiorys z przebiegiem nauki i pracy zawodowej (CV),
2) list motywacyjny,
6) podpisane własnoręcznie przez kandydata oświadczenia:

Termin i miejsce składania dokumentów:

Dokumenty złożone po tym terminie nie będą rozpatrywane.

Bliższe informacje można uzyskać pod nr telefonu 612822437

KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KANDYDATÓW DO PRACY

Dodano: 2020-01-27

Ogłoszenie o naborze na stanowisko pracy monter wod.-kan.

DYREKTOR ZAKŁADU USŁUG KOMUNALNYCH W KSIĄŻU WLKP. ogłasza nabór na stanowisko pracy  w Zakładzie Usług Komunalnych w Książu Wlkp.   Monter wod.-kan.    Wymagania związane ze stanowiskiem:     Wymagania niezbędne:  - obywatelstwo polskie, - wykształcenie zasadnicze zawodowe, - prawo jazdy kat. B, - posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystanie z  pełni praw publicznych, -  niekaralność za przestępstwa umyślne, - nieposzlakowana opinia, - stan zdrowia pozwalający  na zatrudnienie na w/w stanowisku.   Wymagania pożądane: - doświadczenie w pracy w charakterze monter wod.-kan., - prawo jazdy kat. B+E - umiejętność skutecznej komunikacji oraz pracy w zespole, - samodzielność, - terminowość, -  dokładność, -  umiejętność sprawnej organizacji pracy, - umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów, Dodatkowym atutem będzie umiejętność wykonywania prac remontowych.   Wymagane dokumenty: 1) życiorys z przebiegiem nauki i pracy zawodowej (CV), 2) list motywacyjny, 3) kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie (zakładka "wnioski do pobrania"), 4) potwierdzone za zgodność z oryginałem przez kandydata kserokopie dyplomów oraz innych dokumentów potwierdzających posiadane wykształcenie i kwalifikacje zawodowe, 5) potwierdzone za zgodność z oryginałem przez kandydata kserokopie świadectw pracy, a w przypadku pozostawania aktualnie w stosunku pracy, dodatkowo – oświadczenie o okresie zatrudnienia, zajmowanym stanowisku i pracodawcy (zakładka "wnioski do pobrania"), 6) podpisane własnoręcznie przez kandydata oświadczenia: a) o pełnej zdolności do czynności prawnych oraz o korzystaniu z pełni praw publicznych, b) o braku skazania prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,             Termin i miejsce składania dokumentów:   Wymagane  dokumenty należy składać w godzinach pracy Zakładu od 700 do 1500 w terminie do dnia 14.02.2020 r. w Zakładzie Usług Komunalnych w Książu Wlkp., ul. Stacha Wichury 11a w zamkniętej kopercie z dopiskiem „Nabór na stanowisko monter-konserwator sieci wodociągowo-kanalizacyjnej w Zakładzie Usług Komunalnych w Książu Wlkp." lub przesłać pocztą elektroniczną na adres zukbiuro@zukksiazwlkp.pl Dokumenty złożone po tym terminie nie będą rozpatrywane.   Po upływie terminu składania dokumentów w Zakładzie Usług Komunalnych w Książu Wlkp. z kandydatami zostaną przeprowadzone rozmowy kwalifikacyjne O dokładnym terminie przeprowadzenia w/w rozmów kandydaci zostaną poinformowani indywidualnie.   Bliższe informacje można uzyskać pod nr telefonu 612822437       KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KANDYDATÓW DO PRACY Administratorem danych osobowych jest Zakład Usług Komunalnych w Książu Wlkp., ul. Stacha Wichury 11a, 63-130 Książ Wlkp., kontakt do inspektora biuro@msvs.com.pl. Dane osobowe przetwarzane będą przez administratora w związku z prowadzoną rekrutacją na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c tj. wypełnienie obowiązku prawnego ciążącego na administratorze w zakresie danych wymienionych w art. 22[1] Kodeksu Pracy. Przesłanie przez kandydata szerszego zakresu danych jest traktowane przez administratora jako wyraźne działanie potwierdzające zgodę na ich przetwarzanie w procesie rekrutacji, a podstawą prawną takiego przetwarzania jest art. 6 ust. 1 lit. a oraz art. 9 ust. 2 lit. a w zakresie danych szczególnej kategorii. Dane będą przetwarzane przez czas rekrutacji oraz przez okres 3 miesięcy po jej zakończeniu celem obrony przed roszczeniami ze strony kandydatów. Podanie danych w zakresie art. 22[1] KP jest obowiązkowe, a w zakresie szerszym dobrowolne, a jego nie podanie nie rodzi negatywnych skutków. Odbiorcami danych są podmioty świadczące usługi, którym administrator zleca przetwarzanie danych oraz jego pracownicy. W związku z rekrutacją przysługuje prawo dostępu do danych, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, do przenoszenia danych, a w zakresie danych przetwarzanych na podstawie zgody, możliwość jej wycofania bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania przed jej cofnięciem. Przysługuje również prawo do wniesienia skargi do Prezesa Ochrony Danych Osobowych, jednak wcześniej zachęcam do kontaktu z Inspektorem Ochrony Danych.

Dodano: 2020-01-16

INFORMACJA O PRZERWIE W DOSTAWIE WODY

Zakład Usług Komunalnych w Książu Wlkp. informuje odbiorców, że w dniu 16.01.2020 r. w związku z awarią sieci wodociągowej wystąpi czasowa przerwa w dostawie wody na terenie miasta Książa Wlkp. i wsi korzystających z ujęcia wody w Książu Wlkp. Przewidywany termin przywrócenia dostaw wody ok. godzina 12.00. Za utrudnienia przepraszamy.